Δύο λόγια για εμάς

Καλώς ήρθατε στην Balkan General Services

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωρίσουμε την εταιρεία μας BGS, η οποία είναι από τις ελάχιστες εταιρείες στο χώρο της διαχείρισης και επεξεργασίας νερού, με στελέχη και συνεργάτες που έχουν εκτελέσει και διαχειριστεί πολύ μεγάλα έργα στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε προϊόντα και λύσεις τελευταίας τεχνολογίας στο τομέα της φροντίδας της πισίνας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας.

Η εμπειρία μας αυτή έχει αναγνωριστεί από τους πλέον επώνυμους και απαιτητικούς προμηθευτές από όλο τον κόσμο συνάπτοντας μαζί μας εμπορικές συμφωνίες αντιπροσώπευσης των προϊόντων τους στην Ελλάδα από την BGS. Ενδεικτικά αναφέρονται η Maytronics (διεθνώς ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ρομπότ καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών στο κόσμο με πλήρη γκάμα προϊόντων τελευταίας γενιάς) έχοντας παράλληλα το μοναδικό επίσημο εξουσιοδοτημένο Dolphin-Wave Service Center, Behncke(από τους πλέον εξειδικευμένους προμηθευτές εξοπλισμού μηχανοστασίων πισίνων αλλά και φίλτρων), Etatron DS (από τους πλέον σημαντικούς και έμπειρους κατασκευαστές δοσομετρικών συστημάτων για εφαρμογές σε πισίνες, κολυμβητήρια , επεξεργασία νερού , με πλήρη γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας), Pentair( είναι από τους πλέον αναγνωρίσιμους προμηθευτές εξοπλισμού μηχανοστασίων πισίνων),Tonon Forty (από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές αντλιών θέρμανσης κ.α.

Όλα μας τα προϊόντα και υπηρεσίες παρέχονται με δύο ή τρία χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, ανάλογα με το προϊόν και συνοδεύονται από τεχνική υποστήριξη από το εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Η εταιρεία μας (BGS)  έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2008 και ISO 14001: 2004.

ISO 9001:2008 διεθνές πρότυπο σύμφωνα με το οποίο καθορίζονται οι γενικές απαιτήσεις του συστήματος διαχείρισης ποιότητας 

ISO 14001:2004 διεθνές πρότυπο που προδιαγράφει τις απαιτήσεις ενώ παράλληλα παρέχει καθοδήγηση για την ανάπτυξη ενός συστήματος διαχείρισης που έχει σκοπό τον έλεγχο και περιορισμό των επιπτώσεων των δραστηριοτήτων, των προϊόντων ή των υπηρεσιών μιας επιχείρησης στο περιβάλλον.